christianshavns vold sne mogens lorentzen 640

Årets Julekalender på Christianshavns Kvarter

(Tegning af Mogens Lorentzen)

Julen står for døren, og vi vil ikke stå tilbage for det uundgåelige her på Christianshavns Kvarter. Derfor vil vi hver dag i december have en lille videohilsen fra en christianshavner, som fortæller ganske kort om julen. Det kan være en lille personlig erindring, et juleønske eller en aktivitet på stedet som vi besøger.

Alle episoder er ikke optaget endnu, så det er oven i købet muligt at indsende ønsker til personer, som man gerne hører en lille julehilsen fra. Så skal vi gøre hvad der står i vores magt for at opfylde ønsket.

På gensyn 1. december med den første julehilsen.
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.