billed-fra-Christianshavner-dagen

Christianshavnerdagen den 10. september

Lørdag d. 10. september kl 11-17 inviterer Christianshavns Lokaludvalg til Christianshavnerdag. Christianshavnerdagen er en årlig bydelsdag, hvor et hav af lokale foreninger og boder med mad, kunsthåndværk, lopper og musik skaber liv i bydelens gader.

I år foregår festen på Christianshavns Torv, Dronningensgade, Sofiegade og Overgaden oven Vandet i tidsrummet fra kl. 11-17. Disse gader vil være afspærret for trafik – både for biler og cykler.

På Christianshavns Torv vil der være et stort madtelt, hvor der kan købes lækker mad fra forskellige gadekøkkener og tage en snak med en bydelsfrænde.

Havnens Pris og Borgmester
Lokaludvalget har inviteret Teknik- og Miljøborgmester, Morten Kabell (Ø) og gruppeformand for Socialdemokraterne og medlem af Borgerrepræsentationen, Lars Weiss (A), til en debat om kollektiv trafik på Christianshavn og en snak om Torvegades fremtid.

Christianshavns Lokaludvalg vil også drøfte bydelens udvikling med christianshavnerne og præsentere nogle af de visioner, som lokaludvalget har for Christianshavn. Vi overrækker ”Havnens Pris” til en christianshavner, der har gjort noget ekstra for Christianshavn og christianshavnerne.

Det er naturligvis gratis at deltage i arrangementet og alle er velkomne til at tage del i fællesskabet på Christianshavn.

Se årets plakat her
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.