nordbirk sommer tur 2016

Gaster søges til Kieler-kanaltur i august/september

Kunne du tænke dig at sejle med motorbåden DIVA (se billederne herunder) til Kielerkanalen i næste måned? Det er faktisk en mulighed, ifølge Klavs Nordbirk der ejer båden. Klavs påtænker at sejle ruten, som er markeret på kortet, i løbet af i alt 4 uger. Starten er den 7. eller 8. august.

Den første uge vil han sejle fra Christianshavn til Kiel med besøg i flere danske havne. Uge 2 og 3 vil han sejle rundt i Kielerkanalen, inklusive i sidekanaler ved Hamburg, og til Lübeck. Og i den fjerde uge, vil han sejle fra Lübeck til Christianshavn, evt. nord om Sjælland.

Båden er 37 fod og indrettet i flere niveauer, så der er faktisk meget god plads til helt op til 10-12 personer. Men for at det også skal være behageligt, tager Klavs max 2-3 stykker med ad gangen. Det er naturligvis ikke nødvendigt at tegne sig for hele turen. Man kan snildt nøjes med en uge.

Klavs er en meget erfaren skipper, som foruden sin fritidssejlads, også sejler i Marine Hjemmeværnet, og Dansk Søredningsselskab (Lynetten). Dette medfører fx opgaver for politiet i havnen. Så næste gang du sejler i jetski i Inderhavnen, kan det være Klavs der er skipper på politibåden.

Turen er gratis, men Klavs forventer at du betaler en del af brændstoffet til turen. Regn som tommelfingerregel med 1.500 kr. pr uge.

Klavs Nordbirk kan kontaktes på klavs@my-diva.dk.

baad nordbirk

baad nordbirk 3

baad nordbirk 2

baad nordbirk 1
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.