right to movement

Women Deliver-konference løb fra Christianshavn

Den 16. maj starter konferencen “Women Deliver” i København. Det er verdens største konference som fokuserer på helbred, rettigheder og muligheder for kvinder og piger globalt. Det blev holdt i London i 2007, Washington i 2012 og Kualalumpur i 2013.

I den anledning har arrangørerne bedt løbeklubben “Right to Movement” om at arrangere et løb. Det er samme dag, altså den 16 maj. Starten er på Christianshavns Torv og slutter ved Bella Center, hvor løberne markerer åbningen af konferencen. I alt 5 km.

Det er gratis at være med, men man skal signe op på dette link.

Right to Movement er bl.a. kendt for Palæstina Maraton.
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.