hjemloes  pixabay

Netværket Bekæmp Fattigdom NU

Netværket Bekæmp Fattigdom NU indkalder til demonstration for alle udsatte – den 4. februar kl 16.30 på Christiansborg Slotsplads. Der er også demonstrationer i henholdsvis Århus og Odense på samme tidspunkt

“Der er for mange mennesker i dette land, der enten befinder sig i fattigdom, eller ryger ud i fattigdom som konsekvens af de mange reformer, skiftende regeringer har indført de sidste par år. Ikke mindst børn bliver ramt”, siger Tanja Bjørn Zabell, som er med til at arrangere demonstrationen.

Der er nedskæringer overalt i samfundet i denne tid, og det går ud over de svage i samfundet, der rammes af kontanthjælpsloft, 225 timers regel, besparelser på handicaphjælp m.m. “Vi demonstrerer for de syge, for flygtningene og for hjemløse, som risikerer at fryse ihjel på gaderne nu. Vi kræver et værdigt liv til ALLE”, siger Tanja.

Ved demonstrationen vil Nanna Lüders Jensen (“Buster”!) synge. Nanna har i flere år arbejdet for at samle alle udsatte. Desuden optræder singer-songwriter Bo Evers.

Der er bl.a taler af Susanne Olsen fra Dansk Handicapforbund, Steen Rosenquist fra de hjemløses landsorganisation, SAND, Asrin Mesbah fra Venligboernes Jurarådgivning og tidligere flygtning fra Iran m. fl.

For mere info om de tre demonstrationer se her

Nedtællingen er begyndt, se her.
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.