??????????

Valgresultat for Christianshavn

Christianshavns Kvarters flittige reporter var deltager som tilforordnet til valghandlingen om Retsforbeholdet. På billede lægger de tilforordnede, med valgstyrelsens formand Frank Hedegaard i spidsen, strategi for dagen.

Resultatet af valghandlingen på Christianshavn blev således: Der var 9260 stemmeberettigede, og stemmeprocenten var på ca. 71.

3325 Ja (51,0%)

3051 Nej (46,8%)

147 Blanke

13 Ugyldige

Ganske bemærkelsesværdigt var resultatet på Christianshavn nærmest modsat landsresultatet. Der var altså flertal på Christianshavn for at afskaffe retsforbeholdet.

Desværre var der alt for få borde til at modtage stemmesedlerne og alt for mange stemmeurner. Det afstedkom at selve valghandlingen først blev færdig langt langt over Kl. 20.00. Valgstyrelsens formand, Frank Hedegaard, vil nu kraftigt gøre opmærksom på problemet, men alt i alt en meget hyggelig dag med super glade og venlige mennesker!
Der er 1 kommentar

Send
  1. Svend Erik Sokkelund

    Heldigvis er christianshavnerne for kloge til at lade sig skræmme af et såkaldt ‘folkeparti’. Selv ikke nuttede Pernille Skippers skrækpropaganda kan afholde dem fra selv at danne sig en mening og sætte deres eget kryds.


Tilføj en ny kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.