home1

Tænker du på at købe lejlighed på Christianshavn?

I så fald behøver du bare følge med på Christianshavns Kvarter. Nederst i højre hjørne er der nu en opdateret liste over lejligheder til salg i området. Med et link til mægleren, hvis du klikker på annoncen. Listen over lejligheder er en service, som Christianshavns Kvarter stiller gratis til rådighed for ejendomsmæglerne.

Foreløbig har Home på Christianshavn takket ja til at være med i ordningen. Her har Mia Wismann, som er administrativ leder i forretningen, ansvaret for at holde listen opdateret.

“Rigtig god idé, det går vi gerne med i. Mange boligsøgende ved jo netop godt hvor de vil bo, og så er det faktisk meget praktisk at det hele står på eet sted”, siger hun.

“Vi vil holde lidt øje med hvor meget funktionen på siden bliver brugt. På et tidspunkt kunne man vel forestille sig at ordningen blev udvidet til også at omfatte lejelejligheder, og til at boligsøgende også kunne annonce efter et sted at bo”, siger Birte Pedersen fra Christianshavns Kvarter, som er initiativtager til ordningen.
Der er 1 kommentar

Send
 1. Henriette Hansen

  Hej :)

  Jeg søger andelslejlighed på Christianshavn.
  Så går du i salgstanker må du meget gerne kontakte mig:)

  Hilsen
  Henriette Hansen
  Mobil 60654646


Tilføj en ny kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.