Stormly_Renee

Halv pris på street food den 22. okt

Så er der nyt fra Copenhagen Street Food – PapirØen.

Vinteren og nye åbningstider markeres med dobbelt op i barerne og halv pris på street food torsdag den 22. oktober på Copenhagen Street Food – PapirØen. Men der er meget mere på programmet hele vintersæsonen.

Spis dig igennem street food fra 35 forskellige boder, når det populære madmarked Copenhagen Street Food fejrer vinteren med en 12 timers kæmpe fest, dobbelt op i barerne og halv pris i madboderne torsdag den 22. oktober fra kl. 12.00.

Boderne vil hele dagen have 50% rabat, så du f.eks. kan smage flere retter og slukke tørsten i to drinks for éns pris. Om aftenen vil der være live musik, så der er rig mulighed for at smage minderne fra sommerens rejser til udlandet.

Følg eventet på Facebook:

Nye åbningstider fra 18. oktober: Torsdag-søndag.

Events:
16/10: Fest med DJ Buda (Lulu Rouge, P6 Beat)
22/10: Fest, dobbelt op i baren og 50% rabat i madboderne
23/10: Black Friday – music for your soul
8/11: Veras Market
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.