Nyhedsbillede_C-dagen 2015 – juni

Sæt kryds i kalenderen 6. september!

Christianshavns Lokaludvalg inviterer sædvanen tro til Christianshavnerdag – i år søndag den 6. september kl. 10-16 på Christianshavns Torv.

Vi er i fuld gang med forberedelserne og samarbejder med foreninger og butikker på Christianshavn om at lave en god dag med masser af aktiviteter.

På dagen får vi lukket Torvegade for trafik, og på scenen vil der være musik og optræden, på gaden er der legemuligheder for børn, og ved den nye kaj lægger bådene til, så man kan komme ud at sejle. Der vil være korte, aktuelle debatter, hvor du kan stille spørgsmål til nogle af politikerne fra Rådhuset, og du kan få information om det sociale arbejde – bl.a. fra kommunens gadeplansmedarbejdere og det frivillige arbejde. I madteltet kan du købe lækker frokost fra forskellige gadekøkkener og meget andet – og så er der naturligvis loppemarked. Og rundt om på Christianshavns Torv kan du finde boder, hvor repræsentanter fra Christianshavns foreninger og institutioner fortæller om deres arbejde.

Havnens Pris
Vi uddeler også Havnens Pris på Christianshavnerdagen, og den overrækkes til en person, forening eller institution, som har gjort en ekstraordinær indsats for Christianshavn. Kender du nogen, der skal nomineres? Så skriv det til christianshavnslokaludvalg@okf.kk.dk senest søndag d. 16. august. Vinderen får 1 kr. per christianshavner optalt per 1. januar 2015 – 12.009 kr.

Har du lyst til at prøve dit talent af fra vores scene?
Så er du meget velkommen – uanset om du er historiefortæller eller vil læse dine digte højt, rap´e, synge arier eller give et stand-up-nummer. Har du lyst til at holde en brandtale, kan du også gøre det. Alle er velkomne og får 10 minutter, men for at få en plads på scenen, så skal du senest søndag d. 2. august melde dig til ved at skrive til christianshavnslokaludvalg@okf.kk.dk.

Vi søger hjælp til diverse praktiske opgaver
Kan du afse et par timer og har du lyst til at hjælpe med at få Christianshavnerdagen til at blive en succes, så kontakt tovholder Jette Philipsen på mail jette.ph@webspeed.dk – oplys gerne navn, mobilnummer og om du kan hjælpe formiddag eller eftermiddag.

Tag også kontakt til os, hvis Du har en ide til en aktivitet eller bod på Christianshavns Torv.

Christianshavnerdagen 2015 - A5 - juni
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.