1 Cirkelbroen

Nyt om Cirkelbroen

Se de smukke billeder hvor nu cirkelbroen ser ud til at komme på plads.

4 Cirkelbroen

Endnu et billede.

3 Cirkelbroen

 

 
Der er 6 kommentarer

Send
 1. Lotte la Cour

  Kan de det ? Lejerbo ejer ikke hele kajen..så gåenede kan i al fald gå langs kajen som tilhører staten – os alle sammen. Cyklerne kører for hurtigt – det må vi nu sande i Strandgade hvor de nye broer forbindes til Holmen – det er livsfarligt at færdes på området i sær kl. 08.40 og igen om eftermiddagen. Tak til cyklisterne – det er sundt – men tag lige lidt hensyn til de mange gående – børn ældre og hunde. Cirkelbroen bliver utrolig smuk – den ville vi gerne ha´haft her i Strandgade, så nyd den når den endelig kommer på plads.

 2. Nick Karvounis

  Når denne smukke bro er afsluttet, vil det være en perle af arkitektur. Jeg ser frem til at se den diamant lignende, glød af den mørke diamant når morgenlyset skinner på bølgerne!

 3. Birte Pedersen

  forleden gik jeg tur med min lille hund langs kajen ved Det hvide Snit, jeg var godt klar over at jeg ikke måtte gå der med min hund, men tog chancen.
  Der mødte jeg formanden for bestyrelsen hos Lejerbo, som jeg iøvrigt kender i andre sammenhænge, han fortalte at Lejerbo var i sin gode ret, og at det var lovligt, at afskærme området og at Lejerbo havde forpligtigelsen med at vedligeholde kajen, men alle var velkommen til at gå langs kajen, altså uden hund. Men i min optik virker det ikke særligt velkomment med de afskærmninger!

 4. Anders Bo Jensen

  Hej Birte

  Lejerbo´s afspærringer og skiltning er ulovlig, og kommunen har bedt dem om at fjerne dem. Det er offentlig vej fra kajkanten og 7 meter ind, uanset havd Jan Hyttel end matte mene. De har ingen ret til at forhindre dig I at gå tur med din hund der.


Tilføj en ny kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.