CSF-René_Roslev

Vinterferie på Copenhagen Street Food

Copenhagen Street Food på Papir Øen har ekstraordinært åbent i hele uge 7. Københavns største spisehal fyldes med magi, live musik, bingo og underholdning for børn og voksne. Til Valentine’s Day er der fokus på hjertet, mens fastelavn fejres med tøndeslagning.

Der er magi i luften

Hver dag i vinterferien er der underholdning for ungerne på Copenhagen Street Food.

Fra mandag – fredag vil tryllekunstneren Peter Fagerlund lave show for hele familien med overraskende illusioner, svævende elementer, sjov og tankelæsning. Måske finder han også nogle små frivillige assistenter blandt publikum, som vil opdage, at de kan gøre ting, de ikke anede! Derudover vil Kaptajn Oxygen komme og lave skægge ballondyr.

Hvad: Trylleshow med Peter Fagerlund og Kaptajn Oxygen

Hvornår: Mandag-fredag

12:00 – 14:00: Ballondyr, Kaptajn Oxygen

14:00 – 14:25: Trylleshow, Peter Fagerlund

16:00 – 16:25: Trylleshow, Peter Fagerlund

PeterFagerlund

Singer-songwriter med italienske rødder
Copenhagen Street Food får besøg af den unge talentfulde italienske singer-songwriter Luigi Di Lascio, der vil spille både eget materiale samt covernumre fra f.eks. Bon Iver, Kings of Leon og Coldplay.

Hvad: Luigi Di Lascio, live
Hvornår: Fredag,13.02.15, kl. 19.00

Luigi Di Lacio

Bingo og dj
Fredag har vi bingo for de voksne. Copenhagen Street Food har tidligere afholdt bingo om torsdagen, hvilket har været en stor succes med op til 100 deltagere. For en flad 50’er får du seks spilleplader og muligheden for at vinde CowCash for 500 kr. samt lækre præmier leveret af madboderne. CowCash er Copenhagen Street Foods egen valuta, som kan bruges i alle boderne. En CowCash har en værdi af 25 kr. Opråberen kan være alt lige fra en blond skægget nordjyde i ”Sara-Lund-sweater ” til en hip mørkglødet latino look-alike i læderjakke. En ting er sikkert, det bliver hyggeligt og ganske underholdende uanset, hvem der råber i bingo-røret!
Fra kl. 16.00 er der musik leveret af DJ Zimino, der spiller alt godt fra havet.
Hvad: Bingo

Hvornår: Fredag,13.02.15, kl. 20.00
CSF_Bingo

Valentine’s Day – lige i hjertet

Copenhagen Street Food har i anledningen af Valentine’s day har fokus på hjertet og har indgået et samarbejde med Hjerteforeningens lokalkomité Ørestad/Sundby, som vil holde oplæg om ”hjertemad”, sundhed, og så du kan få målt dit blodtryk. Madboderne vil byde på retter med ingredienser, der er særlig gode for hjertet.

Hvad: Du kan møde Hjerteforeningen fra kl. 13-17

Hvornår: Lørdag, 14.02.1 

Live musik:  D/Troit

Oplev det fem mand store funk-og soul orkester fylde hallen med en masse kærlighed og lækker stemning i form af en eksplosiv blanding af soul og funk, som i særdeleshed har manglet i Danmark. Efter at have brugt flere år i øvelokalet på Vesterbro er D/troit nu ude med debut ep’en ”Do The Right Thing”, som er deres bud på dansk soul anno 2015.
Hvad: D/Troit – live funk & soul
Hvornår: Lørdag, 14.02.15, kl. 19.30

Slå katten af kajen

Hop i dit flotteste kostume og vær med, når Copenhagen Street Food fejrer fastelavn og slår katten af tønden. Det er gratis at deltage.

Hvad: Fastelavn

Hvornår: Søndag, 15.02.15 fra kl. 14-16, tøndeslagning kl. 15.00

Se programmet for uge 7 på Copenhagen Street Foods Facebookside

https://www.facebook.com/events/1582715118610486/?ref_newsfeed_story_type=regular

Copenhagen Street Food
Hal 7 & 8
PapirØen
Trangravsvej 14, 1436 København K
www.copenhagenstreetfood.dk
Facebook.com/copenhagenstreetfood // @CPHStreet //@copenhagenstreetfood
Tilmeld nyhedsbrev
#copenhagenstreetfood
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.