Simon Lynge PR foto 05.05.2014

RELEASE-koncert med Simon Lynge

Simon Lynge PR foto 05.05.2014

 

RELEASE-koncert med SIMON LYNGE
Torsdag den 15. maj kl. 21

Nordatlantens Brygge

Oplev Grønlands internationalt mest succesrige sanger til koncert på Nordatlantens Brygge i forbindelse med udgivelsen af hans nye album The Absence Of Fear, hvorfra førstesinglen Silver Light netop har været Ugens uundgåelige på P3.

Der er gået 4 år siden Simon Lynge med sit debut-album, The Future, cementerede sit musikalske talent og sin position på ikke bare den grønlandske og danske musikscene, men også internationalt. The Future bragte ham international omtale, anerkendelse og jobs på bl.a. Glastonbury-festivalen.

Nu vender han tilbage i storform med det mere modne album, The Absence Of Fear, der er et snap-shot af et foranderligt og givtigt liv med kone og børn. Stemningen er varm og legende, og numrene viser Simon Lynge som en sanger og sangskriver af internationalt format.

Til koncerten optræder Simon Lynge med fuldt band! Albummet er indspillet i Hollywood og crowd-finansieret af fans via Kickstarter.com.

Lyt til første-singlen Silver Light her.
Følg Simon Lynge på Facebook.

Med venlig hilsen

Martin Hilker
PR- og informationschef
Nordatlantens Brygge
Strandgade 91
1401 København K
Tel.: +45 3283 3727
Fax: +45 3283 3701
Mobil: +45 2872 3874
www.nordatlantens.dk

Kunst og kultur fra Grønland, Island
og Færøerne — i hjertet af København

 
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.