ida1

Ida Klemann, billedkunstner og musiker, 64 år

En del af Share som har opfundet og iscenesat Christianias Folkeaktier. Et kreativt fællesskab, der holder til på Frederiks Bastion, som de er ved at søge penge til, således at stedet kan blive renoveret og blive et nyt kulturhus for kreative sjæle – musik, kunst, foredrag osv.

Ida er musiker og har spillet musik hele sit liv. De fleste kender hende nok fra den danske gruppe Bifrost, men hun har også deltaget i andre projekter i tidens løb. Hun har udgivet sit eget singer-songwriter projekt i et eget navn med cd’en ”End Of Blue”.

Ida arbejder til daglig med silketryk. Og hun viser gerne, hvordan hun spænder silken op og maler.
Ida har boet på Christianshavn siden 1971 og har af flere omgange boet på Christiania (17 år). Christianshavn betyder ”hjemme”, da hun har boet her i mange år, og fordi hun har hele sit netværk her. Derudover går hun meget op i de lokale ting, der foregår, og den harmonisering, der er ved at udvikle sig mellem Christiania og Christianshavn. Hun elsker atmosfæren og naturen omkring området.

Tekst og foto: Amalie Kruse
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.