Video interview from “Take the internet back!”

Det sidste år har budt på en nærmest endeløs række af afsløringer af at internettet er hullet som en si og at store institutioner ikke bare har muligheden for at følge hvert enkelt individ på kloden minutiøst på nettet, men også rent faktisk gør det.

Den 11. februar var udnævnt til international protestdag mod masseovervågning. I Danmark slog en række organisationer som fagforeningen Prosa, Bitbureauet, Amnesty International, Samdata\HK og IT-politisk forening sig sammen om at arrangere en demonstration i København. Vi mødte Troels Møller, som var talsmand for begivenheden.

Du kan læse mere på
Der er 1 kommentar

Send
  1. Jane Lytthans

    Det var et godt og meget instruktivt interview, som blev lavet med Troels Møller!! Gode spørgsmål og svar, tak!!


Tilføj en ny kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.