DCIM100GOPRO

Nye praktikanter hos Christianshavns Kvarter

Elias, Sergiu og Amalie på redaktionen.

To gange om året tager Christianshavns Kvarter nye praktikanter ind, som her bliver en del af det daglige arbejde. Denne vinter er 3 Multimediedesign-studerende fra Københavns Erhvervsakademi startet og allerede i fuld sving med de daglige projekter hos Christianshavns Kvarter. Mød de 3 studerende her:

Amalie:

“Jeg hedder Amalie, er 22 år gammel og bor i København. Ved siden af studiet skriver og spiller jeg musik (Skinny Violet, Taras) og har desuden en stor passion for videoproduktion og fotografi med en skæv vinkel. Min fritid bliver brugt på at spille musik samt gå til koncerter og finde inspiration til forskellige projekter.”

Elias:

“Mit navn er Elias Debs. Jeg er født og opvokset i Rumænien, og mit navn er oprindeligt arabisk. Jeg kommer fra et hjem med en far fra Syrien, en meget optimistisk mor og en smuk søster. Da jeg var 16 år gammel lavede jeg min første hjemmeside a la ”Christianshavns Kvarter”. Jeg er meget spændt på mit praktikforløb her og til at komme til at arbejde med videoproduktioner.”

Sergiu:

“Jeg er Sergiu. Jeg kommer fra Rumænien og er 21 år gammel. Jeg studerer Multimediedesign på Københavns Erhvervsakademi, og dette semester har jeg fået muligheden for at have mit praktikophold hos Christianshavns Kvarter. Jeg er interesseret i fotografi, poesi, filosofi og politik, men da jeg også gerne vil være en aktiv person, bruger jeg en del tid på at svømme, løbe og gå i fitnesscenter.”
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.