Ingrid Tranum Velasquez

Dansen og digtningen: Ingrid Tranum Velásquez og Eske Holm

Dansen og digtningen

Dans  –   Ingrid Tranum Velásquez
Ingrid Tranum Velásquez fremfører en sorgens og vredens solo, baseret på et tema fra Garcia Lorca´s Blodbryllup. Moderen mister sin søn, da han duellerer med en rival. Danseren reciterer af og til tekster under dansen. Teksten er fortvivlet men også sært sarkastisk, for nu skal moderen ikke længere stå i vinduet om natten og spejde efter sin søn som andre mødre, for ”Her vil jeg være! Nu er de alle døde!”

Digtning – Eske Holm
”Svanens Død”, roman fra 2011, forfatteren er forhenværende kgl. solodanser og også pionér med moderne danseteater, han fortæller om sin kriminalroman, hvis intriger og dødelige drama udspiller sig på Nationalballettens enemærker, i vor tid… Enevælden eksisterer den dag i dag på stedet. Det bryder endegyldigt sammen undervejs i romanen.
”Verdens tag falder ned” er fra 2013 og en passioneret, dokumentarisk og personlig historieskrivning om Tibet´s vanskæbne og Kina´s voldtægt af Tibet og tibetansk åndsliv. Og ikke mindst Verdens rygvendte holdning – med Danmark i front, desværre.

Hal C Arsenalvej 6, Arsenaløen  –
Søndag den 2. marts kl.  15   – fri entre
Arrangeret af Christianshavns Bibliotek og København Læser
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.