amager bornefestival 2014

Amagerbørnefestival

I næste uge, i vinterferien, der der 2 arrangementer for børn på Christianshavn, som er omtalt på Christianshavns Kvarter. Arrangementerne er en del af Amager børnemusikfestival, der afvikles for andet år i træk. Dørene åbnes for musikoplevelser i alle afskygninger for børn og deres voksne. 8 forskellige spillesteder indbyder børn, familier og børneinstitutioner til at opleve, lytte til og arbejde med musikken. Musikgenrerne spænder fra de allerletteste børnesange, over jazz, sydamerikanske rytmer og opera. Der er mere om Amager børnemusikfestival og alle arrangementerne på Facebook https://www.facebook.com/amagerbmf
Se programmet her
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.