juleloses jul 2012

24. dec: Jul for de juleløse

Dagen er kommet, hvor mange glæder sig til mad, gaver og gensynet med familien. Men hvis du endnu ikke har fundet et sted at holde juleaften, så er der faktisk stadig råd for det: I den Grå Hal. Her kommer alle, der er “juleløse”, altså netop ikke hjemløse, men bare de som ikke lige har noget andet for. Som måske har holdt jul aftenen før med en anden del af familien, eller de som bare gerne vil prøve noget andet.

Alle er velkomne i den Grå Hal fra kl 17. Julemaden, traditionel eller vegetarisk, serveres kl 18. I løbet af aftenen serveres op mod 3000 portioner julemad. Og hele aftenen igennem er der underholdning. Børn er også velkomne og installeres i et specielt “børnehjørne”, hvor de bliver underholdt af frivillige og oven i købet får en gave eller to.

Hvis du hører til typen der helst bare vil være hjemme og gå tidligt i seng, så kan vi anbefale et gensyn med julefestlighederne i Den Grå Hal sidste år og forrige år.

Hvad du end skal og vælger i aften, så ønsker Christianshavns Kvarter dig en rigtig glædelig jul.
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.