KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Debatmøde: “Liv i havnen” den 17. september

Aktiv Havn, Flydende By, Hovedstadens Forskønnelse, Wilders Plads Marina, Vesterbro Lokaludvalg, Vesterbro Trafik- og Byrumsgruppe og HavneForum København arrangerer et debatmøde om udviklingen i Københavns Havn i Kulturhuset Islands Brygge den 17. september 2013 kl. 19.15-22.00, hvortil der er gratis adgang. Du kan melde dig til mødet her.

“Vi ønsker en havn med mere liv. En by hvor havnen er et rekreativt mødested for alle; sejlere, turister, beboer”, skriver foreningen, som til mødet tager udgangspunkt i Teknik- og Miljøudvalgets vision for udviklingen af Københavns Havn, “En Havn af Muligheder” samt inspirationskataloget “Kaj Kant kataloget“, som er i offentlig høring fra 2. september til 28. oktober 2013.

På mødet vil følgende emner, som foreningen ikke mener har fået opmærksomhed i Teknik- og Miljøudvalgets udgivelser, blive behandlet:
•   Kulturelle aktiviteter på vand.
•   Havmiljø, læring  og formidling.
•   Bebyggelse og arkitektur.
•   Forhold  for husbåde.
•   Dilemmaer mellem  broer  og sejllads.
•   Bæredygtighed og natur  i havnen.

Inviteret er: Ayfer Baykal, Teknik- og Miljøborgmester, Jakob Lange, Formand for Hovedstadens Forskønnelse, Lars Weiss, Borgerrepræsentationens Teknik- og Miljøudvalg, Leslie Arentoft, Medlem af Borgerrepræsentationen, Morten Kabell, Borgerrepræsentationens Teknik- og Miljøudvalg.

Der vil være følgende indlæg:
Bruno Schwede, samspil mellem vand og land
Ask Holmsgaard/Frederik  Bjare, flydende by og maritime nyttehaver
Michael Lerche, småbåde og sport
Tom Heinemann, husbåde
Flemming Madsen, fredning, broer og kulturarv.
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.