Alain_Delon_in_Lost_Command_2

Christianshavn gangsta-film anno 1973

Alain Delon er en fransk-schweizisk skuespiller, født i 1935, som allerede tidligt var en af de helt store stjerner. Så sent som i 2008 spillede han Julius Cesar i “Asterix til Olympiaden”.
Det siger sig selv at stjerner af den kaliber også har spillet på Christianshavn. Det fremgår tydeligt af ovenstående film. Det er især i begyndelsen af filmen at Torvegade og områder ved kanalen vises, som det så ud i 1973.
Der skal dog advares mod voldsomme scener i filmen. Der er adskillige mord, men de erfarne blandt vore seere, kan sikkert finde hoved og hale i historien. Resten rådes til ikke at se filmen umiddelbart før sengetid, eller måske ligefrem nøjes med at de de første minutter…
Der er ingen kommentarer - endnu.

Send

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.