fedtekaelderen

Fedtekælderen åbner igen

Efter en større renovering, åbner Kirkens Korshærs varmestue, Fedtekælderen, nu igen. Der har været konstateret skimmelsvamp i lokalerne på Overgaden oven Vandet, og det krævede lidt tid at finde penge og få tingene udbedret. Men nu er man klar igen, fortæller fedtekælderens leder Sharon Parker.

Christianshavnerne inviteres i den anledning til åbent hus man. d. 6. feb. kl. 11-14. Der vil blive serveret svampesuppe i dagens anledning. Alle er velkomne.

Desuden har Fedtekælderen sammensat en hel dags program dagen forinden, altså søndag den 5. februar:

kl. 8.30-10.00 Morgenmad og oplæg om arbejdet i Pakhuset Frelsens Hær, Wildersgade 66.

Kl. 12-13.30 Et let traktement og info om Genbrugsen, Kirkens Korshærs byarbejde med varmestue, lektiecafé, børnecafé m.m. Torvegade 53.
Der vil også være mulighed for at deltage i børnekor i Strandgade 1 i samme tidsrum.

Kl. 13.30-15.00 Genåbning af Kirkens Korshærs varmestue Fedtekælderen. Rundvisning i de nyrenoverede lokaler og oplæg om arbejdet. Der vil blive serveret kaffe, te og ’Fedtebrød’. Overgaden oven Vandet 6a.

Kl. 10.30-11.30 Fælles højmesse i Vor Frelsers kirke.

Kl. 15.30-17.00 Høring i Christians kirke, hvor den nye forstander for Kofoeds Skole, Robert Olsen, vil være ordstyrer. Kirkens Korshærs chef Helle Christiansen; Socialborgmester Mikkel Warming og Ligestillings- og Kirkeminister Manu Sareen kommer og giver deres bud på følgende spørgsmål: Kan de kirkelige organisationer og kirken noget, det offentlige ikke kan i forhold til de svageste i samfundet?

Dagen slutter uden for Christians Kirke, hvor Frelsens Hærs hornorkester og kor vil spille og synge. Ligesom dagens øvrige arrangementer er alt sammen gratis og alle er velkomne.
Der er 1 kommentar

Send
  1. Erik bøgh

    Dette er godt at over pc’en i fred og ro mv,men der er kofods kældre og kofods skoler men gratis kurser uddannelser mv nurnbergsgade Amager,osv ????????‍♂️?????????????


Tilføj en ny kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.